Ce facem noi aici?

In a Relationship mută discuțiile despre emoții și relații în lumea artelor. Începem cu podcastul In a Relationship with #ARTS, pe care vrem să-l construim împreună cu tine!

În epoca de expansiune a videoclipurilor scurte, a influencerilor și a algoritmilor, In a Relationship militează pentru profunzime și pentru atenție la detaliile care chiar fac diferența. Ajută-ne să le găsim!

Mai mult decât orice altă parte din lumea înconjurătoare, lumea artelor e plină de oameni neconvenționali, cu interese diverse și valori uneori avangardiste, alteori surprinzător de tradiționale. Mesajele pe care artiștii le promovează prin creațiile lor ajung la public și creează adevărate mișcări sociale: preferințe și convingeri adoptate de generații întregi de oameni, care dau forma prezentului pestriț în care trăim cu toții.

Adesea însă, limitele dintre OK & NOT OK sunt confuze și difuze. Valorile și convingerile noastre se schimbă, tendințele se modifică de la an la an, iar conținutul pe care îl consumăm și la care suntem cu toții expuși este din ce în ce mai divers.

Creațiile artistice ajung să influențeze deciziile noastre de viață, fără ca noi să le putem identifica sursa sau să fim siguri de validitatea modelelor pe care le promovează. Credem în normalitate, dar e din ce în ce mai dificil să facem diferența între ce e bine și ce e rău, ce e la modă și ce s-a învechit, ce e sănătos și ce e nociv.

Podcastul In a Relationship with #ARTS este un spațiu virtual de întâlnire cu emoțiile, valorile și mentalitatea prezentului, așa cum sunt ele reprezentate de cei mai iubiți artiști autohtoni, dar și de reprezentanți ai Generației Z din toată țara. Cu toții ne dorim modele sănătoase și echilibrate, așa că le vom analiza împreună.

Cum funcționează?

Rețeta noastră este simplă: vrem să construim un spațiu safe în care tinerii români să-și poată întâlni artiștii preferați, pentru a învăța din experiența și poveștile lor de viață.

Tu îți propui artiștii preferați pentru cele 7 episoade ale podcastului - poți face asta în scris sau printr-un mesaj video de max 1 min în care să ne argumentezi propunerea ta. Noi centralizăm toate propunerile primite până la finalul perioadei de aplicații și trecem la treabă. Vom invita la podcast artiștii care au primit cele mai multe propuneri din partea tinerilor, dar și tinerii care ne-au trimis cele mai convingătoare mesaje.

Cum și-au descoperit pasiunea? Și ce obstacole au avut de depășit? Ce sau cine i-a inspirat și cum s-au mobilizat? Care sunt valorile sau modelele lor? Pentru ce își doresc să fie recunoscuți, dincolo de succesul lor?

înscrie regulament
#ARTS
#MUZICĂ
#FILM
#LITERATURĂ
#TEATRU
#FOTOGRAFIE
#DANS
#ARTE GRAFICE

Alege artistul tău preferat pentru unul din episoadele podcastului

Dacă vrei să participi și tu la un episod, înregistrează un scurt video cu tine argumentându-ți propunerea

Completează și trimite-ne formularul de mai jos, apoi repetă pașii pentru un alt episod

Trimite-ne propunerea ta

Perioada înscrierilor s-a încheiat! Revino în octombrie pentru primul podcast!

De 8 ani, contribuim activ la educația tinerilor din România cu privire la sănătatea relațională și prevenția abuzurilor, prin ateliere, conferințe, întâlniri cu sens online și offline - și un întreg site plin de resurse, răspunsuri și informații. Răsfoiește-l și tu!