The In a Relationship Insta challenge

Ne-am mutat. Adică am crescut atât de mult în ultimii ani, încât ne-am mutat de acasă (ffff.ro) și ne-am tras haine noi: noul site, unde ați ajuns acum. In a relationship are de acum propria lui casă și e independent pentru că am vrut ca voi, adolescenții, să aveți un loc doar al vostru în care să găsiți informații relevante și true despre relațiile voastre. Am strâns pentru voi definiții ale unor termeni mai puțin cunoscuți, statistici care vorbesc despre întreaga voastră generație, explicații privitoare la formele complicate și subtile pe care le poate lua abuzul – de cele mai multe ori, considerăm că abuzul este doar fizic. Însă este cu mult mai mult de atât: uneori este chiar momentul acela în care ceva te doare sau te deranjează și nu știi exact de ce.

Gata, însă, cu detaliile: site-ul e aici ca să-l descoperiți, așa că nu mai dăm spoilere. Ce mai vrem să știți este că nu vrem să vă dăm cu seen niciodată, ci dimpotrivă. Secțiunea Întreabă-ne vă stă la dispoziție ca să comparați filmele voastre cu realitatea, ca să ne întrebați ce nu știți sau ce vreți să aflați mai în amănunt și ca să știți că nu sunteți singuri nici măcar atunci când vă simțiți așa. 

Pentru că ne-am mutat la casă nouă, am zis să sărbătorim alături de voi cu niște goodies: hoodies In a Relationship, nou-nouțe și mega lit, special create pentru relansare. Ne-am zis așa: dacă tot am creat acest spațiu safe pentru voi, unul în care putem purta conversații dificile despre relații, de ce să nu vă dăm niște premii la fel de călduroase? Așa că dăm 15 de hoodies.


Ce aveți de făcut?

  1. Intrați pe contul de Insta In a Relationship.
  2. Folosiți filtrul nostru AR, fresh și el.
  3. Răspundeți challenge-ului de acolo într-un story la voi pe profil, ca să vă cunoaștem mai bine.
  4. Tag-uiți în story un BFF, ca să vedeți ce crede și el & contul nostru, ca să vedem ce ați scris.
  5. Param! Gata. Așteptați să vedeți dacă răspunsurile voastre sunt cele care au câștigat.Concursul începe pe 25 noiembrie și se încheie pe 7 decembrie. 
  6. Pregătim încă un concurs după aceea, deci stay tuned. 

Atenție, vom avea nevoie să aveți conturile publice, ca să știm cine sunteți și de unde să vă luăm ca să vă trimitem premiile în cazul în care sunteți printre câștigători. 🙂

Let the challenge begin!

PS: Just for fun, am lansat și o colecție de Instagram stickers. Le găsiți când căutați inarel pe Instagram, la GIFs.     

PPS: Dați cu share la proiect, să ajungă la cât mai mulți teens! #StrongerTogether