Hai să facem împreună un podcast despre artă, emoții și relații

Cu toții ne dorim modele sănătoase și echilibrate, chiar și atunci când vine vorba de artă și distracție. Așa că vom construi împreună cele 7 episode ale podcastului Podcast In a relationship with #ARTS, pe care vrem să le construim alături de tineri și artiștii lor preferați din #MUZICĂ  #FILM  #LITERATURĂ  #TEATRU  #FOTOGRAFIE  #DANS  #ARTE GRAFICE.

Până la 10 septembrie 2023, tinerii din toată țara sunt invitați să trimită propunerile lor de artiste & artiști pentru fiecare dintre cele 7 arte care vor fi abordate în episoadele podcastului In a Relationship with #ARTS.

În plus, tinerii au posibilitatea de a se înscrie ei înșiși în cursa pentru a fi invitați să participe la unul dintre episoadele podcastului In a Relationship with #ARTS. Pentru a avea șansa de a fi selectați, tinerii cu vârste între 14-22 ani sunt invitați să le trimită organizatorilor și un mesaj video cu o durată de maxim 1 minut, în care să prezinte propunerea lor de artist/artistă.

Mai multe informații despre podcast și înscrieri pe pagina oficială a proiectului.

*****

De 8 ani, In a relationship contribuie activ la educația tinerilor din România cu privire la sănătatea relațională și prevenția abuzurilor, prin ateliere, conferințe, întâlniri cu sens online și offline – și un întreg site plin de resurse, răspunsuri și informații. In a Relationship este un proiect dezvoltat de Fundația Friends For Friends din București. 

Podcastul In a relationship with #ARTS este un proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.